Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteorologii au schimbat prognoza: Iată cum va fi vremea în weekend și de Blajini

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele șapte zile – cum va fi vremea de Blajini.
Sputnik

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii, dar și de Paștele Blajinilor, atunci când moldovenii vor merge la cimitire să-și pomenească morții.

Val de aer polar în toată Europa: Vin iarăși înghețurile

Spre deosebire de prognoza anterioară, când au fost anunțate ploi practic în toată țara atât sâmbătă, cât și duminică, meteorologii și-au actualizat estimările. Astfel, mâine, șanse de  precipitații ar mai fi doar în sudul țării. Mai mult decât atât, pentru duminică deja nu mai sunt anunțate ploi.

Temperaturile vor fi generoase în zilele de weekend, cu valori termice maxime de 23..25 de grade Celsius. Vor fi în creștere și temperaturile nocturne, care vor ajunge până la 11..13 grade.

Ploile vor veni totuși, însă, potrivit meteorologilor, abia luni, de Blajini. Precipitațiile vor fi însoțite de descărcări electrice. Va continua să plouă și marți.

De luni, temperaturile vor fi în ușoară scădere, astfel că marți și miercuri vom avea doar 13..15 grade Celsius în termometre.

Meteorologii au schimbat prognoza: Iată cum va fi vremea în weekend și de Blajini