Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția: Șoferul care "s-a dat mort" a reapărut pe drumurile din țară – Video

Un șofer buclucaș le-a dat bătăi de cap polițiștilor pentru că nu a oprit la indicația acestora și a opus rezistență când a fost oprit.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Polițiștii au somat un șofer să oprească mașina pentru că a încălcat limita de viteză, iar acesta a accelerat și a încercat să fugă. Inspectorii de patrulare au reacționat prompt și au oprit automobilul la scurtă distanță, însă șoferul a blocat portierele mașinii, refuzând categoric să prezinte actele. El a motivat că nu le are. Totul s-a întâmplat în municipiul Bălți.

Ulterior, polițiștii au cerut șoferului să coboare din mașină pentru a fi dus la sediul Regimentului de Patrulare Nord pentru a fi audiat. Șoferul buclucaș a fost înștiințat că va fi aplicată forța fizică în cazul se va împotrivi să îndeplinească cerințele legale ale Poliției.  

Autoritățile au stabilit câți bani ne vor da în cazul în care murim

Bărbatul nu a ținut cont de avertizările oamenilor legii și manifesta un comportament agresiv. Astfel, polițiștii au fost nevoiți să-l scoată pe individ cu forța din mașină și să-i pună cătușele pe mână. Șoferul este un tânăr de 20 de ani din municipiul Bălți. Acesta a fost documentat pentru că nu a oprit la indicația oamenilor legii ignorând să colaboreze cu polițiștii, dar și pentru că a opus rezistență și nu a prezentat actele.

Inspectoratul Național de Patrulare menționează că în perioada 2017-2018, în privința acestui șofer au fost întocmite 53 de procese-verbale pe diferite încălcări din domeniul circulației rutiere.

Totodată, în instanța de judecată au fost remise 13 procese-verbale pentru care se prevede privarea de dreptul de a conduce vehicule, iar 9 procese-verbale pentru schimbarea sancțiunii din amendă în privare de dreptul de a conduce vehicule. În privința șoferului mai sunt intentate și 2 dosare penale pentru huliganism și conducerea unității de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

Rușinos și criminal: Iată ce a făcut un polițist de patrulare>>>

Reamintim că în luna august a anului curent, acest tânăr a postat pe o rețea de socializare că ar fi pariat că parcurge distanța de la Bălți la Chișinău în doar 40 de minute. Ulterior, un prieten de al său a făcut o farsă publică precum că acesta a decedat în drum, într-un accident rutier.