Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Descoperire: De cât timp este nevoie pentru a te amoreza

Pentru a te îndrăgosti de cineva, este nevoie de mult mai puțin timp decât îți poți imagina. Astfel, mai puțin de un minut ar fi suficient pentru a te îndrăgosti de interlocutorul tău, spun oamenii de știință germani la sfârșitul cercetărilor lor.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. Specialiștii germani de la Universitatea Otto-Friedrich din Bamberg au descoperit că durează mai puțin de un minut pentru a apărea sentimente pentru o persoană, informează Sputnik France, cu referire la ziarul britanic Daily Mail.

Ce ne face cu adevărat fericiţi? Nu banii, nici succesul. Ce spune un studiu

Pentru a realiza acest lucru, au invitat 25 de studenți germani să participe la experimentul lor. Trebuiau să studieze fotografii de profil ale străinilor pe Tinder, o aplicație de întâlniri.

Rezultatele obținute au arătat că persoana are nevoie de aproximativ 244 milisecunde pentru a determina sexul persoanei. Ulterior, este nevoie de doar 59 milisecunde pentru a evalua atractivitatea acesteia.

Astfel, simpatia se naște în 303 milisecunde, aproximativ o treime dintr-un minut.

Pentru moment, specialiștii nu pot determina caracteristicile care determină această alegere. Unii oameni, mai presus de toate, acordă atenție feței, în timp ce alții privesc fizicul în general.