Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident de groază în Capitală: Un șofer beat și mai multe persoane rănite

Astăzi dimineața, în jurul orei 09:30, a avut loc un accident groaznic pe strada Petricani.
Sputnik

CHIȘINĂU, 29 aug — Sputnik. Un șofer în stare de ebrietate avansată a produs un accident cumplit în Capitală. 

În această dimineață, în jurul orei 09:30, un echipaj de patrulare a observat un automobil de model Toyota, care se deplasa neregulamentar. Mașina se deplasa pe contrasens cu viteză excesivă pe strada Petricani din municipiul Chișinău.

Accident teribil în Capitală: Un tânăr a murit sub fiare - Detalii cutremurătoare (Foto)

Inspectorii de patrulare au solicitat șoferului să oprească mașina, însă cerințele ofițerilor au fost ignorate. Șoferul tupeist a continuat deplasarea pe trotuar, după care a tamponat mai multe automobile. Este vorba de o mașină de model BMW la volanul căreia se afla un bărbat de 55 de ani și două mașini de model Toyota la volanul cărora se afla o femeie de 58 de ani și un bărbat de 38 de ani. 

În urma accidentului, șoferița automobilului de model Toyota și doi pasageri din aceiași mașină și încă o persoană din alt autoturism au ajuns la spital. Șoferul vinovat este un tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma testului de alcoolemie s-a dovedit că bărbatul avea 0,83 mg/l în aerul expirat.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Dacă expertiza medico-legală va demontra că persoanele au suferit leziuni ușoare, bărbatul va fi amendat cu 1500 de lei și va primi 6 puncte de penalizare. În cazul în care leziunile victimelor vor fi grave va fi pornită o cauză penală. La fel, polițiștii au pornit o cauză penală și pentru faptul că bărbatul era în stare de ebrietate. 

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește șoferilor că starea de ebrietate la volan duce la consecințele grave.