Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prima declarație pe care a făcut-o noul director SIS în fața ofițerilor de securitate

Preşedintele Legislativului, Andrian Candu, l-a prezentat pe noul director SIS colectivului Serviciului de Informații și Securitate.
Sputnik

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova l-a numit, joi, pe Vasile Botnari în funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. După ce noul șef al SIS a depus jurământul în Parlament, preşedintele Legislativului, Andrian Candu, l-a prezentat pe Vasile Botnari colectivului Serviciului de Informații și Securitate.

Candu i-a urat succes noului director SIS în activitatea sa împreună cu echipa de  profesioniști de la SIS.

SIS are un nou director. Detaliile care nu le știai despre noul șef de la securitate

Vasile Botnari  a declarat că apreciază competenţa profesională a ofiţerilor de informaţii şi securitate. Noul șef de la SIS s-a arătat convins că alături de o asemenea echipă va reuşi să realizeze toate obiectivele puse în fața instituției pe care o conduce. 

Directorul SIS a menţionat că, în perioada imediat următoare, după discuţiile purtate cu echipa managerială, va veni cu noi propuneri în vederea asigurării unui cadru funcţional adecvat  pentru a putea răspunde provocărilor în adresa securităţii statului.