Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Procurorul General va veni în Parlament. Motivul pentru care a fost chemat

Procurorul General al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, se pregătește să vină în fața deputaților de la Chișinău. Iată motivul pentru care a fost chemat.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Procurorul General al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, va veni săptămâna viitoare în Parlament. Procurorul va fi audiat în cadrul unei ședințe comune a Comisiei juridice, numiri și imunități și Comisiei securitate, apărare și ordine publică. 

Toți procurorii din Moldova sunt convocați pe 17 noiembrie la Chișinău

Președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Raisa Apolschi, a declarat joi, 26 aprilie, în cadrul ședinței în plen a forului legislativ că cele două comisii se vor întruni imediat după minivacanța de 1 mai.

”În Parlament a fost trimis raportul de activitate al Procuraturii Generale. Comisia juridică, numiri și imunități împreună cu comisia securitate, apărare și ordine publice se vor întruni pe data de 2 mai pentru a audia raportul de activitate al Procuraturii”, a declarat Apolschi.

Ulterior, raportul de activitate al Procuraturii Generale va fi prezentat de către Procurorul General, Eduard Harunjen, în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.