Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu la un liceu din Chișinău. Ce s-a întâmplat cu elevii și profesorii

Panică la un liceu din Chișinău, unde în această dimineață a izbucnit un incendiu.
Sputnik

CHIȘINĂU, 3 apr – Sputnik. Un incendiu a izbucnit, în dimineața zilei de marți, la un liceu din Chișinău. Este vorba despre Liceul ”Milescu Spătaru” din sectorul Râșcani al Capitalei.

Incendiu în centrul Capitalei, flăcări în clădirea în care se află un vestit restaurant

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat pentru agenția Sputnik Moldova că focul s-a aprins în cantina școlii. 

”Incidentul a fost înregistrat în această dimineață. S-a aprins aragazul din bucătăria liceului. Fumul provocat de incendiul de la bucătăria s-a răspândit în clădirea școlii”, a declarat Pușcașu. 

Purtătorul de cuvânt al IGSU a precizat că nicio persoană care se afla la acel moment în liceu nu a avut de suferit. Pușcașu a mai comunicat reporterului agenției că angajații liceului au stins focul cu forțele proprii. 

”Nimeni nu a avut de suferit. De ajutorul salvatorilor nu a fost nevoie. Focul a fost localizat și stins cu forțele proprii”, a declarat Liliana Pușcașu. 

Totuși, administrația liceului a chemat pompierii ca să verifice locul și cauzele izbucnirii incendiului. 

Responsabilul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență nu a confirmat dar nici nu a infirmat faptul că elevii și profesorii au fost evacuați din școală.