Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O porțiune de stradă va fi blocată mâine. Primăria face ordine în Capitală

O porțiune a străzii Toma Ciorbă va fi blocată mâine pentru o jumătate de zi.
Sputnik

CHIȘINĂU, 2 mar — Sputnik. Un tronson al străzii Toma Ciorbă din Capitală va fi blocată pentru circulația rutieră mâine, 3 martie.

Astfel, traficul rutier pe segmentul dintre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada 31 august 1989 va fi suspendat.

Dorin Chirtoacă nu mai are cale de întoarcere la Primăria Chișinău

Potrivit Primărie Chișinău, drumul va fi închis între orele 07:00 — 16:00 din motivul executării lucrărilor de defrișare și curățare sanitară a arborilor.

„De menționat că serviciile municipale de profil vor defrișa și curată arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate și cu procese de putrefacție la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni", menționează reprezentanții Primăriei Capitalei.

Lucrările de curățare a copacilor uscați, dar și înlocuirea lor cu puieți de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică până în luna aprilie.