Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Businessmeni din mai multe țări se reunesc în februarie la Cahul, Moldova

La Cahul va avea loc un eveniment de anvergură pentru oamenii de afaceri din mai multe țări.
Sputnik

CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Centrul Enterprise Europe Network, invită agenţii economici să participe la Forumul Internaţional de Afaceri, care va avea loc pe data de 1 februarie, în municipiul Cahul.

Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a XVII-a ediţii a Expoziţiei Naţionale “Fabricat în Moldova”, care se va desfăşura în perioada  31 ianuarie – 4 februarie,  la Chişinău. Expoziţia „Fabricat în Moldova” este organizată anual de CCI şi are drept obiective principale promovarea produselor şi serviciilor autohtone.

Colaborare între reprezentații mediilor de afaceri din Rusia și Transnistria

Forumul de afaceri din Cahul îşi propune să devină o platformă importantă pentru dinamizarea relaţiilor comercial-economice şi stabilirea parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova şi ţările din Uniunea Europeană, regiunea Dunării, bazinul Mării Negre, Comunitatea Statelor Independente,  regiunea CEFTA.

”Obiectivul evenimentului este de a promova imaginea regiunii de sud a ţării, precum şi a economiei locale drept o destinaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi plasarea investiţiilor”, anunță CCI.

La eveniment se preconizează participarea a peste 100 de întreprinderi din Republica Moldova şi din străinătate, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, textile, sectorul construcţiilor, energie regenerabilă, sectorul auto, industriile creative.