Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Live: CEC anunță rezultatele turului doi al alegerilor prezidențiale

Abonare
Comisia Electorală Centrală anunță într-un briefing de presă rezultatele parțiale ale turului doi ale alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.

După ce la ora 21:00 s-a închis absoluta majoritatea a secțiilor de votare din țară, Comisia Electorală Centrală prezintă într-un briefing de presă rezultatele preliminare.

Vom nota că în buletinele de vot pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din acest an au fost trecute numele a doi concurenți electorali, care au trecut de primul tur al scrutinului. Este vorba de candidatul independent, Igor Dodon și candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

Pe prima poziție în buletinul de vot este înscris candidatul care a acumulat mai multe voturi în primul tur al scrutinului – Maia Sandu (36,16%), desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, iar pe poziția a doua – Igor Dodon (32,62% din voturi), candidat independent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0