Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ceban pleacă pentru trei zile de la Primărie: Ce urmează să facă

© Sputnik / OsmatescoВ Кишинев из Москвы прибыли пять спецавтомобилей, оборудованных для уборки снега
В Кишинев из Москвы прибыли пять спецавтомобилей, оборудованных для уборки снега - Sputnik Moldova
Abonare
Edilul Capitalei își ia concediu pentru trei zile, ca să-l poată susține pe Igor Dodon în scrutinul prezidențial din 15 noiembire. Anunțul a fost făcut chiar de el, în cadrul unui briefing susținut la sediul Partidului Socialiștilor.

CHIȘINĂU, 12 nov - Sputnik. Ion Ceban a anunțat că își ia din nou concediu, din cont propriu, pentru trei zile, ca să-l susțină în alegeri pe Igor Dodon.

Игорь Додон и Майя Санду - Sputnik Moldova
De ce nu vor avea loc dezbateri între Sandu și Dodon - detalii
Edilul spune că vrea să fie sincer cu colegii săi și din acest motiv a luat această decizie.

În cadrul briefing-ului el a menționat că va vota pentru stabilitate, deoarece doar având susținerea autorităților centrale poți face lucruri utile pentru Capitală. 

Ceban nu a ezitat să vorbească despre proiectele pe care le-a început în perioada mandatului său și urmează să le continue, iar acest lucru este posibil doar dacă la conducerea țării este un om responsabil, susține primarul. 

„Eu nu vreau să existe blocaj. Eu vreau să existe doar progres în diferite subiecte pe care le facem împreună. (...) Am avut proiecte realizate de comun pe partea de stația de epurare, stația de captare, proiecte de infrastructură și noi am discutat cu domnul președinte și colegii despre faptul că mai multe proiecte mari să continue. Domnul președinte a luat angajamente făță de chișinăuieni și ele sunt foarte plauzibile. Finalizarea centurii Chișinăului este o prerogativă la nivel național, este un proiect ce poate fi realizat, dar aici la fel necesită această comunicare, pentru că nu depinde doar de autoritățile locale,” a menționat edilul Capitalei, Ion Ceban. 

Amintim că acum trei săptămâni, înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, primarul Ion Ceban s-a tot retras de la cârma Primăriei pentru o săptămână, pentru a-l susține pe Igor Dodon la alegeri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0