Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon vrea să se întâlnească cu Sandu: Despre ce vor vorbi

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon și Maia Sandu la dezbateri electorale
Igor Dodon și Maia Sandu la dezbateri electorale - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon vrea să se întâlnească cu Maia Sandu pentru a dezbate 10 probleme cu care se confruntă în prezent Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. Candidatul independent Igor Dodon a anunțat astăzi problemele cu care se confruntă în această perioadă Republica Moldova. Printre acestea se numără pandemia provocată de COVID-19, situația socială, problemele din agricultură, dar și criza economică.

Președinția RM - Sputnik Moldova
Igor Dodon a enunțat 10 blocuri de probleme ale Moldovei
Igor Dodon a vorbit cum le va soluția el dacă va câștiga al doilea mandat de președinte și a făcut o paralelă cu viziunile Maiei Sandu la aceste aspecte. Dodon a declarat că este gata să dezbată public cu Maia Sandu toate problemele.

"Eu rog reprezentanții staff-ului meu electoral să ia legătura cu staff-ul electoral al Maiei Sandu pentru a fixa când, unde și cum vom discuta. Nu ne trebuie dezbateri în fiecare zi, una-două, pe platforme neutre pentru a ne expune viziunile. Noi avem ce discuta, pregătiți-vă", a declarat Igor Dodon.

De precizat că înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, candidatul independent Igor Dodon nu a participat la nicio dezbatere electorală, dar a precizat încă atunci că o va face în turul doi al scrutinului. La alegerile din 1 noiembrie, Igor Dodon a acumulat 32,62%, iar Maia Sandu 36,16%.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0