Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Andrei Năstase a votat: Iată ce declarații a făcut

© Sputnik / Cristina BasАндрей Нэстасе на выборах президента Молдавии
Андрей Нэстасе на выборах президента Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul la fotoliul de președinte desemnat de Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și-a exercitat dreptul la vot.

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a fost la secția de votare aproape de ora 10.00. El a venit să voteze împreună cu soția și cu fiica sa. 

Майя Санду на выборах президента Молдавии - Sputnik Moldova
Maia Sandu: "Am votat pentru ordine în țară și un viitor bun"
"Prea multe șanse am ratat pentru Republica Moldova, iar azi este o zi importantă și îndemn toți oamenii de bună credință să iasă la vot, să votăm cu încredere pentru o Moldovă educată, dreaptă, sănătoasă, în care vrei să trăiești, nu vrei să pleci din cauza politicienilor, o Moldovă în care familiile să se regăsească, copii să fie fericiți, să nu aibă gândul plecării așa cum au avut bunicii și părinții lor, unde cuvântul e cuvânt, cinstea e cinste, onestitatea e onestitate. Sunt sigur că oamenii vor alege exact ceea de ce au nevoie, nu ceea ce le spun la televizor. Acum m-am întors de la Varnița, m-am asigurat că procesele sunt vegheate de poliție de și de oamenii locului care au venit să apere votul ca să nu avem nevoie după asta să-l recuperăm", a declarat Andrei Năstase. 

Pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie au fost formate 2.143 de secții de votare, inclusiv 139 de secții de votare peste hotare. În Registrul de Stat al Alegătorilor sunt înscriși 3.287.140 de cetățeni cu drept de vot, potrivit CEC.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0