Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Andrei Năstase și-a exercitat dreptul la vot: Declarațiile concurentului electoral

© Sputnik / Mihai CarausAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Abonare
Președintele Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” a mers și a votat chiar de dimineață. El a fost însoțit de către soție și fiică.
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. Andrei Năstase și-a exercitat dreptul la vot. El a mers la secția de votare împreună cu soția sa și cu fiica. După ce a votat, el a făcut declarații pentru presă, însoțit de colegii săi de partid. Năstase a menționat că a votat pentru o țară unde nu se mai fură și unde oamenii trăiesc bine.
 Парламентские выборы в Молдове: ситуация в Варнице - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Societate
La Varnița s-au format cozi încă înainte de deschiderea secțiilor de votare - Foto
„Sunt aici pentru a vota cu familia. Am votat pentru o Moldovă normală, rațională, sănătoasă, o Moldovă unde nu se mai fură alegerile, o Moldovă de mâine, unde lumea trăiește bine cu frații, cu surorile. Unde parlamentarii muncesc pentru oameni, miniștrii lucrează pentru oameni. (...) Suntem în continuare furați de proprietățile statului și suntem furați de viitorul nostru. (...) În Moldova se poate trăi bine, dacă vom fi uniți, solidari și ne vom conjuga eforturile. (...) Am un cuvânt aparte pentru cei din diasporă, care de dimineață mi-au trimit fotografii și au dat asigurări că vor merge în număr mare ca să voteze. Îi îndemn pe toți să iasă la vot”, a declarat Andrei Năstase. 
Năstase a îndemnat oamenii să meargă astăzi la biserică și să se roage pentru bunăstarea țării. El i-a mulțumit echipei sale pentru efortul depus în campania electorală.
Amintim că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 23 de concurenți electorali: 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0