Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai Sandu s-a întâlnit cu Renato Usatîi: Ce au discutat

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
A avut loc o întâlnire dintre liderul PAS și liderul Partidului Nostru. Cei doi politicieni au discutat situația politică din țară.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Despre aceasta a informat ”PAS” pe pagina oficială de Facebook.

„Astăzi am avut o primă discuție cu Renato Usatîi. Am reiterat angajamentul meu, făcut anterior public, că vom curăța președinția și apoi vom curăța parlamentul. Vom identifica metodele legale prin care să declanșăm alegeri anticipate, astfel încât în Parlament să ajungă oameni care îi reprezintă pe cetățeni”, spune Maia Sandu.

Ренато Усатый - Sputnik Moldova
Usatîi: Astăzi m-a sunat Sandu - pe cine va susține în turul doi

Din mesajul transmis, Maia Sandu lasă să se înțeleagă că speră să aibă susținerea electoratului care în primul tur de scrutin l-au votat pe Usatîi.

„Am un mesaj către toți alegătorii, inclusiv către cei care au votat pentru domnul Usatîi - voi vreți să scăpăm de corupție, să pedepsim hoții și să scăpăm țara de Dodon. Asta ne dorim și noi. Putem face asta cu sprijinul vostru”, mai este precizat în postare.

De precizat, Renato Usatîi încă nu a anunțat pe care dintre cei doi candidați la funcția de președinte va susține în turul doi al alegerilor.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0