Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderul partidului „Șansă” susține noul proiect al organizației non-profit Eurasia

© Sputnik / Rodion ProcaAlexei Lungu
Alexei Lungu - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2024
Abonare
Alexei Lungu a participat reuniunea de la Moscova unde s-a defășurat lansarea proectului de promovare a cooperării internaționale al organizației Eurasia
CHIȘINĂU, 24 apr - Sputnik. Organizaţia pentru promovarea cooperării internaţionale „Eurasia” trebuie să echilibreze situaţia din societatea moldovenească, consideră liderul partidului de opoziţie Șansă, Alexei Lungu.
„Este păcat că nimeni nu s-a gândit sau nu a mai creat o astfel de organizație pentru că astăzi în Moldova există monopolul Fundației Soros”, a spus Lungu.
Potrivit lui, astăzi societatea moldovenească este divizată - „avem singurul principiu de putere: „Ori ești cu noi, ori ești împotriva noastră”.
„Este foarte important să existe o organizație care să ajute jurnaliștii, activiștii sociali și pe cei care nu sunt de acord cu actuala guvernare. Situația din Moldova este foarte grea, pe lângă faptul că serviciile speciale au creat liste de sancțiuni speciale, mai avem 13 canale care au fost închise, iar mulți jurnaliști au rămas fără un loc de muncă. Această organizația non-profit va veni în ajutorul celor care cred că Republica Moldova va merge pe calea dezvoltării, și nu pe calea criminalității, unde ne duce actualul guvern”, a adăugat Lungu.
Fluxul de știri
0