Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vlah: Vom continua să luptăm pentru eliberarea Moldovei de un regim odios

Irina Vlah. Foto de arhivă
Irina Vlah a sintetizat rezultatele campaniei electorale și ale alegerilor din Moldova.
Sputnik
CHIȘINĂU, 21 oct - Sputnik. Reprezentanții autorităților din Moldova au folosit toate pârghiile disponibile pentru a falsifica rezultatele alegerilor, inclusiv în ziua votării, a declarat Irina Vlah, fost bașcan al Găgăuziei, care a candidat la funcția de președinte.
„Dacă nu existau presiuni în timpul campaniei, dacă nu existau falsificări în ziua alegerilor, rezultatul meu ar fi fost mult mai mare”, a spus ea.
Vlah este convinsă că timpul a expirat pentru actuala guvernare din Moldova.
„Aceste alegeri prezidențiale au fost începutul sfârșitului regimului Maiei Sandu. Și vom continua lupta pentru a elibera țara din captivitatea unuia dintre cele mai odioase regimuri care au condus vreodată Moldova”, a mai declarat ea în cadrul briefingului, promițând că își va dezvălui următorii pași în zilele următoare.
Vlah a mulțumit alegătorilor pentru susținere, subliniind că rezultatul său în alegerile prezidențiale, în condițiile unei presiuni și resurse administrative totale din partea autorităților, este o victorie.