Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un fost deputat PAS aderă la formațiunea lui Renato Usatîi

Fostul deputat PAS Victoria Cazacu anunță că aderă la formațiunea lui Renato Usatîi.
Sputnik
CHIȘINĂU, 15 oct - Sputnik. Victoria Cazacu, deputatul care a fost exclus din formațiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, a anunțat astăzi că aderă la formațiunea condusă de Renato Usatîi. Astfel, formațiunea partidului politic „Partidul Nostru” va avea un deputat în Parlamentul Republicii Moldova.
„Ader la Partidul Nostru, pentru a deveni vocea inițiativelor formațiunii conduse de Renato Usatîi”, a declarat deputata în cadrul unui briefing de presă.
Victoria Cazacu a ajuns în parlament pe lista PAS, însă a fost exclusă din partid în urma unui scandal de corupție, în care ar fi fost implicată fiica sa.
Politică
Krasnoselskii: Transnistrenii vor putea vota liber la alegerile prezidențiale din Moldova
Aceasta a mai declarat că regretă momentele prin care a trebuit să treacă ea și familia ei în primăvara acestui an.
„Familia mea a fost ținta atacurilor din diverse părți. Am simțit pe pielea proprie ce înseamnă justiția televizată. Din păcate, pe mulți, inclusiv din conducerea țării, nu îi interesează adevărul, dreptatea și justiția corectă. Se toarnă găleți cu murdărie peste om, care e nevoit singur să se spele și să demonstreze că este curat. Vom lupta ca dreptatea, care este de partea noastră, să triumfe. Credem că puterea este anume în adevăr”, a declarat deputatul.
Victoria Cazacu a mai declarat că a avut mai multe discuții cu prietenii și colegii cu care a activat în PAS și majoritatea dintre ei i-au recomandat ca să îmi continue munca pentru interesele Republicii Moldova împreună cu Renato Usatîi.