Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mihai Popșoi este la New York: Participă la cea de-a 79-a sesiune a Adunării Generale ONU

Mihai Popșoi a participat duminică, 22 septembrie, la segmentul plenar al Summit-ului Viitorului, eveniment desfășurat la New York în cadrul celei de-a 79-a sesiuni a Adunării Generale a ONU.
Sputnik
CHIȘINĂU, 23 sept - Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe va participa în perioada 23-27 septembrie, la lucrările segmentului la nivel înalt al celei de-a 79-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, precum și la alte evenimente conexe.
În cadrul reuniunii, vicepremierului Mihai Popșoi va lua parte la o serie de reuniuni multilaterale tematice, între care segmentul plenar al Summit-ului Viitorului, Dialogul interactiv privind consolidarea multilateralismului pentru pacea și securitatea internațională, reuniunile la nivel înalt pentru abordarea amenințărilor existențiale pe care le reprezintă ridicarea nivelului mării și privind rezistența antimicrobiană, dar și alte evenimente colaterale.
De asemenea, șeful diplomației de la Chișinău va avea întrevederi bilaterale cu omologi din diverse regiuni ale globului, șefi ai entităților specializate ONU, organizații regionale și exponenți ai organizațiilor neguvernamentale internaționale.
Internațional
„Biomasă”: Kievul este avertizat despre o revoltă generală din cauza deciziei lui Zelenski