Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

WP: Imaginea lui Trump în mass-media îl irită

WP: Trump este iritat de știrile care îl prezentă ca nu muncește la fel de mult ca adversarul său
Sputnik
CHIȘINĂU, 25 august – Sputnik. Imaginea fostului președinte american Donald Trump în mass-media îl irită, acesta fiind poziționat ca fiind mai puțin ocupat cu campania electorală în comparație cu candidatul democrat Kamala Harris, relatează Washington Post , citând oameni apropiați lui Trump.
„Trump a fost iritat de știrile care îl prezentau ca nu muncește la fel de mult ca adversarul său”, a scris ziarul.
Foștii consilieri Trump care au lucrat cu el ani de zile spun că fostul președinte preferă de obicei un program mai încărcat în august, să plece în vacanță cu familia și să joace golf aproape în fiecare zi. În același timp, campania Trump a organizat săptămâna trecută o serie de evenimente pentru a-l „ocupa” pe Trump și a contracara acoperirea mediatică a Convenției Naționale Democrate.
În ciuda acestui fapt, după cum notează ziarul, Trump a vorbit fără tragere de inimă, abătându-se de la subiectele politice preselectate.
Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie, la acestea participând actualul vicepreședinte Kamala Harris și fostul lider american Donald Trump din partea partidelor Democrat și Republican.