Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Biden și Harris vor ridica subiectul Ucrainei la congresul democraților

Biden și Harris vor ridica subiectul Ucrainei și lupta împotriva Rusiei la congresul de la Chicago
Sputnik
CHICAGO (SUA), 20 august - Sputnik. Președintele american Joe Biden va ridica subiectul conflictului din Ucraina și a luptei SUA cu Rusia, în cadrul discursului său de luni, aceste probleme vor fi, de asemenea, discutate pe larg la Congresul Democrațilorde la Chicago, a declarat președintele Comitetului Național al Congresului Democrat;, Mignon Moore, la întrebarea RIA Novosti.

„Președintele va oferi probabil acestui subiect o mare parte a discursului său din această seară”, a spus ea într-un briefing de presă.

Moore a adăugat că vicepreședintele Kamala Harris intenționează, de asemenea, să ridice subiectul Ucrainei în cadrul discursului ei programat pentru joi.
„Miercuri sau joi vom avea o secțiune dedicată în întregime politicii externe și veți auzi multe despre Ucraina”, a spus Moore.
Congesul Național al Democraților are loc la Chicago în perioada 19-22 august. Ca parte a evenimentelor, vicepreședintele SUA Kamala Harris este de așteptat să fie nominalizată oficial din partea partidului pentru a participa la alegerile prezidențiale, care vor avea loc în țară pe 5 noiembrie 2024.