Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov l-a calificat pe Putin drept un împătimit absolut al muncii

Dmitri Peskov și Vladimir Putin. Foto de arhivă
Potrivit lui Peskov, Putin își termină ziua de lucru mult după miezul nopții.
Sputnik
CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov, îl consideră pe Vladimir Putin „un workaholic absolut”. El a declarat acest lucru în cadrul unei conversații cu jurnalistul Pavel Zarubin.
„El este, în sensul bun al cuvântului, un împătimit absolut al muncii. Programul este într-adevăr foarte riguros. Președintele își încheie ziua de lucru în fiecare zi mult după miezul nopții. Și de fapt, dis-de-dimineață este deja gata de muncă, este deja activ", a declarat Peskov într-un interviu publicat de Zarubin pe canalul său Telegram.
Purtătorul de cuvânt al liderului rus a mai adăugat că perioada actuală necesită „eforturi foarte energice” din partea șefului statului.
Anterior, Peskov a mai spus că, în caz de nevoie, președintele rus îi poate suna oricând pe miniștri, vicepremieri sau pe colaboratorii săi, exclusiv în funcție de necesități.