Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PAS are o justificare financiară pentru ideea scandaloasă de referendum lansată de Sandu

PAS vine cu o justificare financiară pentru ideea scandaloasă de referendum lansată de Sandu
Sputnik
CHIȘINĂU, 11 feb – Sputnik. Referendumul și alegerile organizate în aceeași zi vor economisi 200 de milioane de lei, susține Doina Gherman, care a devenit recent vicepreședintele Parlamentului din partea PAS.
Amintim că ideea organizării unui referendum de consolidare a vectorului european odată cu alegerile prezidențiale din acest an a fost lansată de Maia Sandu și această inițiativă nu a fost susținută de niciun partid politic din Moldova în afară de PAS (partida lui Soros).
Marea majoritate a politicienilor și analiștilor au spus că Sandu și PAS se tem că ar putea pierde alegerile prezidențiale și de aceea încearcă să lanseze acest referendum ca să-i sporească actualului șef al statului șansele de a fi realeasă.
Una dintre glumele jurnaliștilor este că dacă referendumul nu va fi organizat, atunci chiar nu va fi nevoie să cheltuim bani pe el.
Politică
PCRM îndeamnă moldovenii să boicoteze referendumul Maiei Sandu