Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grand. Foto de arhivă
Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grandi, a vizitat Moldova.
Sputnik
CHIȘINĂU, 19 ianuarie – Sputnik. Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grandi, aflat în vizită în Republica Moldova.
În cadrul întrevederii, Sandu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul acordat de organizație Republicii Moldova în depășirea crizei refugiaților, transmite serviciul de presă al șefului statului.
Sandu a subliniat, de asemenea, importanța integrării cetățenilor ucraineni în societatea moldovenească, inclusiv pe piața muncii și în sistemul de învățământ.
Potrivit lui Grandi, criza refugiaților încă nu s-a încheiat și Moldova are nevoie de sprijin internațional puternic în acest sens.
El a vizitat, de asemenea, împreună cu ministrul Afacerilor Interne al Republicii Moldova Adrian Efros, unul dintre cele opt centre incluse în programul de asistență în numerar Centrul de Înscriere în numerar, situat în Chișinău.