Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dorin Recean a discutat la Davos cu șefa BERD

Discuții pe acest subiect Recean a avut cu președinta Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Odile Renaud-Basso
Sputnik
CHIȘINĂU, 18 ian - Sputnik. Premierul Republicii Moldova Dorin Recean, care participă la lucrările forumului economic mondial de la Davos, Elveția, a discutat acolo prioritățile pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova.
Discuții pe acest subiect Recean a avut cu președinta Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Odile Renaud-Basso.
Recean a menționat că atragerea investițiilor străine, consolidarea mediului de afaceri și crearea noilor locuri de muncă sunt principalele obiective setate de echipa guvernamentală.
Demnitarul și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul constant acordat de BERD Republicii Moldova, subliniind importanța proiectelor de infrastructură și celor din domeniul energetic, implementate în țara noastră cu suportul băncii.
Politică
Fostul ministru de Externe Ulianovschi: Moldova nici în 2030 nu va fi gata să adere la UE