Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai mulți militari moldoveni au primit distincții la final de an

Ministrul Nosatîi a decorat la sfârșit de an un grup de militari şi angajaţi civili din Ministerul Apărării, Marele Stat Major şi unităţi militare.
Sputnik
CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. Ministrul moldovean al Apărării, Anatolie Nosatîi, a decorat la sfârșit de an un grup de militari şi angajaţi civili din Ministerul Apărării, Marele Stat Major şi unităţi militare, în cadrul unei şedinţe festive care a devenit ceva tradițional pentru Ministerul Apărării.
Ministrul Nosatîi a trecut în revistă realizările semnificative pe domeniul apărării din anul 2023 și a mulțumit efectivului pentru profesionalismul pe care l-a demonstrat la executarea atribuțiilor de serviciu.
La finalul activităţii, Orchestra Prezindețială a Republicii Moldova, Ansamblul „Doina Armatei” precum și alte colective artistice au prezentat un program festiv care a inclus muzică, colinde și urături ale studenților Academiei Militare.
Societate
Ministerul Mediului îndeamnă cetățenii să evite utilizarea artificiilor și pirotehnicii