Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Va fi pace atunci când Rusia își va atinge obiectivele operaţiunii militare

Ucraina nu dorește să negocieze cu privire la demilitarizarea sa, iar din această cauză Rusia este obligată să recurgă la alte măsuri, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin.
Sputnik
BUCUREŞTI, 15 dec – Sputnik.„În ceea ce privește demilitarizarea, ei [ucrainenii] nu doresc să ajungem la un acord, ei bine, atunci suntem nevoiți să luăm alte măsuri, inclusiv militare”, a spus Putin în timpul sesiunii comune „Linia directă” și a conferinței anuale de presă a preşedintelui, adăugând că denazificarea Ucrainei este încă pe ordinea de zi.
„Va exista pace atunci când Rusia îşi va atinge obiectivele operațiunii sale militare speciale”, a adăugat Putin, citat de Sputnik Globe.
Ucraina nu mai produce aproape nimic, deși încearcă să păstreze rămășițele industriei, a mai spus președintele rus.
„Ei primesc totul ... gratuit, dar toate lucrurile gratuite se vor epuiza într-o zi. Și, se pare, se epuizează puțin câte puțin”, a adăugat Putin.
Occidentul a livrat Ucrainei tot ceea ce a promis că va livra și chiar mai mult, dar Rusia a distrus acest echipament militar în timpul operațiunii sale militare, a adăugat liderul rus.