România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Şoşoacă îl acuză pe George Simion că îi apără pe violatorii din AUR

Scandal monstru între George Simion și Diana Șoșoacă chiar în Parlament, aceasta din urmă acuzându-l pe liderul AUR că îi protejează pe violatorii din AUR
Sputnik
BUCUREȘTI, 20 sep - Sputnik. Scandal uriaș miercuri la Senat, acolo unde George Simion a venit să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva premierului Marcel Ciolacu. Senatoarea Diana Șoșoacă l-a acuzat pe Simion că îi apără pe agresorii fetei de 17 ani abuzată sexual în din tabăra AUR.
Cei doi lideri de partid s-au intersectat în Parlament, în timp ce ambii transmiteau live, în timpul unei ședințe. George Simion aduna semnături pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului Ciolacu și a abordat-o și pe fosta sa colegă de partid pentru a-i susține demersul.
Diana Șoșoacă a venit însă cu acuzații grave la adresa lui SImion în legătură cu cel mai recent scandal din AUR în care o minoră acuză că ar fi fost violată.
Iată o parte din dialogul care a devenit viral în presă şi în mediul online:
George Simion: "Sărut mâna, doamna senator! Noi strângem semnături pentru moțiune împotriva lui Ciolacu. Vă întrebăm, dacă nu doriți, nu e problemă. Opțiunea dvs. v-am întrebat. Uite, și Șoșoacă poate vrea să semneze. Semnează și doamna. Strângem semnături pentru demiterea guvernului Ciolacu."
Șoșoacă: "Și semnături pentru viol?"
Simion: "E minciună a sistemului. Doamnă, semnați sau nu? Nu ex-membrii AUR, informați-vă. Deci nu semnați?
Șoșoacă: Cum vă permiteți? Ați îmbătat-o și violat-o.
Simion: Doamna senator face ce știe ea, dacă nu vrea să semneze.
Șoșoacă: Ați violat o fetiță. Cum e posibil să stricați ședința Senatului când membrii dvs. au violat-o? Plecați afară din Senat! Aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Ieșiți afară! Cereți-vă iertare că ați acuzat fetița că ea e de vină că a fost violată."