România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Tenismenă româncă, victimă a corectitudinii politice occidentale

Tenismena româncă Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani, numărul 37 WTA, a debutat marți în turneul de la Wimbledon 2023, dar și-a făcut și debutul ca țintă a urii, pentru că îmbrățișează normalitatea în detrimentul ideologiilor Woke.
Sputnik
BUCUREȘTI, 5 iul -Sputnik. Un mesaj pe Twitter al Soranei Cîrstea, în care aceasta spunea că bărbații ar trebui să rămână bărbați, femeile să rămână femei și inocența copiilor trebuie protejată, a provocat valuri de ură din partea agenților ideologici ”Woke”.
Atât a trebuit să scrie pe Twitter: „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”.
Iată câteva dintre comentariile pe care le-a primit:
„E atât de dezgustător... E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”; „Nici nu știu ce înseamnă. Dacă te iei după anumite standarde "feminine", femeile atlete nu ar trebui să existe”; „Foarte dezamăgitor”; „Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”; „Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii”; „Sorana Cîrstea e homofobă”; „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”; „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”; „S-o facem pe Sorana irelevantă din nou”.
Ideologia Woke, dominantă în Occidentul colectiv, poate influența destine, opri cariere și chiar trimite lumea în pușcărie pentru simple delicte de opinie.