Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Candidat democrat la președinţia SUA spune că va promova pacea cu Rusia și China

Candidatul democrat la președinţia SUA Robert Kennedy Jr. a declarat luni că dorește restabilirea păcii cu Rusia și China și competiţia sănătoasă în plan economic cu cele două ţări.
Sputnik
BUCUREŞTI, 7 iun – Sputnik.„Să avem pace cu Rusia. Să avem pace cu China. Și să ne bucurăm cu toții de prosperitatea oferită de competiția economică sănătoasă”, a spus Robert Kennedy Jr., potrivit Sputnik Internaţional.
Chinezii nu vor să fie în război cu SUA, ei vor doar să le ofere un nivel de trai mai bun poporului lor, a adăugat candidatul democrat la președinţia SUA. De asemenea, Kennedy consideră că conflictul din Ucraina este un război prin procură.
Candidatul democrat a vorbit pe Twitter Spaces, după ce a fost invitat de Elon Musk.
Musk a început să găzduiască candidați la președinția SUA în spațiile sale de Twitter pentru a promova libertatea de exprimare. În urmă cu o săptămână, antreprenorul l-a găzduit pe candidatul republican la președinție Ron DeSantis, care și-a anunțat oferta pe Twitter și a strâns 8,2 milioane de dolari – o sumă record din contribuții pentru campania sa.