Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Prețul petrolului scade pe fundalul știrilor din China legate de COVID-19

Prețurile petrolului scad pe fundalul știrilor privind restricțiile impuse în China în legătură cu infecția de COVID-19.
Sputnik
CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Prețurile petrolului scad luni dimineață la nivel mondial în legătură cu faptul că investitorii se orientează la știrile despre restricțiile din China legate de COVID-19, informează RIA Novosti.
Începând cu ora 7:45, ora Moscovei, prețul futures din ianuarie pentru țițeiul Brent scade cu 1,02%, la 97,56 dolari barilul, contractele futures din decembrie pentru WTI - cu 1,28%, până la 91,44 dolari.
Săptămâna trecută investitorii se așteptau ca autoritățile chineze să ridice restricțiile legate de coronavirus în viitorul apropiat. Însă Beijingul a declarat în weekend că China urma în continuare politica sa de toleranță zero față de virus, a declarat Warren Patterson, șeful strategiei de mărfuri la ING Groep NV, citat de Bloomberg.
Internațional
Presa: Consilierul pentru securitate națională al lui Biden discută cu Kremlinul