Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon rămâne în arest la domiciliu

Fostul președinte al Republicii Moldova rămâne în arest la domiciliui.
Sputnik
CHIȘINĂU, 29 aug - Sputnik. Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon rămâne în arest la domiciliu. Curtea de Apel Chișinău a refuzat cererea procurorului de a impune restricții suplimentare, păstrând în vigoare hotărârea primei instanțe, dar a menținut arestul la domiciliul pentru fostul șef de stat.
Amintim, înainte de a intra în sala de ședință, Igor Dodon a declarat că scopul guvernării este de a-l ține departe de oameni, de a-l împiedica să meargă în teritoriu pentru a discuta cu cetățenii.
„Indiferent de ce face guvernarea cu aresturile, presiunile, noi vom ține piept la toate. Să se aștepte că urmează totul așa, ca la carte”, a declarat Igor Dodon la intrarea în sala de ședințe.
Amintim, avocații lui Igor Dodon au cerut anularea măsurii de arest la domiciliu, iar procurorii cer menținerea și înăsprirea condițiilor de arest la domiciliu.
Potrivit unei decizii a Judecătoriei Chișinău din 18 august, arestul la domiciliu pentru Igor Dodon a fost prelungit până pe 22 septembrie.
Termoelectrica a demarat procedura de achiziție a păcurii