Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Pușkov, despre idioții din SUA

Senatorul Pușkov i-a numit „idioți” pe cei din Statele Unite care doresc să declanșeze un război nuclear cu Rusia.
Sputnik
CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. „Idioții” din Statele Unite îndreaptă lucrurile către un război nuclear, a afirmat senatorul rus Alexei Pușkov.
Parlamentarul a atras atenția asupra videoclipului unui streamer american care a vrut să „distrugă” Rusia într-un simulator de război nuclear, dar nu a găsit-o pe glob și a „atacat” Statele Unite.

"Idioții clinici din SUA se joacă de-a războil nuclear. Între timp, idioții politici din SUA conduc lucrurile spre un război nuclear", a scris Pușkov pe canalul său Telegram, fiind citat de

RIA Novosti.

În același timp, a remarcat politicianul rus, diferența dintre primul și al doilea tip de idioți nu este foarte mare. Amândoi cred că războiul nuclear este doar un joc pe calculator.
Anterior, oamenii de știință de la Universitatea Rutgers din statul american New Jersey au ajuns la concluzia că mai mult de cinci miliarde de oameni ar putea muri în cazul unui război nuclear la scară largă între Statele Unite și Rusia.
Rusia
Lavrov a spus că vectorul politicii externe a Rusiei este pacifist