Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gata cu căldura în apartamente! Sezonul de încălzire s-a încheiat

Consumatorii racordați la sistemul centralizat de încălzire au fost deconectați de la agentul termic.
Sputnik
CHIȘINĂU, 1 apr - Sputnik. Sezonul de încălzire s-a încheiat pe 31 martie. Termoelectrica anunță că gestionarii fondului locativ, agenții economici, indiferent de forma de proprietate și alți consumatori de energie termică, vor asigura executarea lucrărilor de deconectare a obiectivelor de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică începând cu data de 31 martie.
O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova. Excepție fac cei care au solicitat prelungirea perioadei de încălzire.
Măsura a fost luată ținând cont de temperaturile ridicate din ultimele zile și vine să asigure confortul termic al locatarilor și conservarea resurselor energetice.

„Echipa întreprinderii și-a mobilizat forțele, implicându-se activ pentru efectuarea tuturor măsurilor necesare pentru o trecere lentă de la regimul de iarnă de funcționare a utilajelor – la cel de vară, astfel încât procesul de încheiere a sezonului de termoficare să corespundă solicitărilor și așteptărilor consumatorilor”, anunță Termoelectrica printr-un comunicat de presă.

Totodată, întreprinderea informează că va asigura livrarea energiei termice pentru prepararea apei calde în regim non stop.
Societate
De astăzi, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I