Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic suspendat pe două străzi importante din centrul Capitalei: Ce s-a întâmplat

Pentru două luni va fi suspendat traficul rutier pe două străzi importante din centrul Chișinăului.
Sputnik
CHIȘINĂU, 28 mart - Sputnik. Traficul rutier de pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Sfântul Gheorghe și pe strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna, va fi suspendat.

Astfel, în perioada 29 martie - 23 mai va avea loc executarea lucrărilor de reabilitare a părții carosabile și a trotuarelor.

Primăria Chișinău informează că pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă pe strada Tighina 65, pe strada Tighina 63 - 63/6 - tronsonul cuprins între strada Mitropolit Varlaam și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.
În context, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
Microbuzele de pe liniile nr. 103, 108, 166, 171, 174 și 190 vor circula de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe strada Ismail, strada Mitropolit Varlaam, strada Alexandr Pușkin, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.
Autobuzele de pe liniile nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe strada Ismail, pe strada Mitropolit Varlaam, strada Tighina, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.
Societate
Ceban susține că a primit ajutor "doar pe hârtie" în gestionarea crizei refugiaților