Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Haz de necaz în jurul unui carusel din PMAN: „Munca manuală e la modă”

O înregistrare video în care mai mulți bărbați încearcă să pornească manual un carusel a ajuns viral pe rețelele de socializare. Iată ce s-a întâmplat.
Sputnik
CHIȘINĂU, 3 ian - Sputnik. Haz de necaz în parcul de distracții din Piața Marii Adunări Naționale, amenajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video în care se vede cum câțiva bărbați încearcă să pornească un carusel cu forțele proprii, în timp ce copiii acestora așteptau în el marea distracție.
În comentariile la această postare oamenii erau revoltați de faptul că vizitatorii sunt nevoiți să achite câte 40 de lei de persoană, dar să nu aibă parte de distracție.
Totul este de fapt o glumă făcută de părinții copiilor care deja erau urcați în carusel, a comunicat pentru Sputnik Moldova Natalia Ixari, consilierul primarului Ion Ceban. Potrivit acesteia, a fost vorba de o pană de curent, care a fost soluționată într-un minut, iar părinții au fost informați despre acest lucru de angajații parcului de distracții. Aceștia însă au vrut să continue distracția, astfel că au recurs la acest gest, a mai spus Ixari.
Amintim, startul sărbătorilor de iarnă a fost dat din prima zi a luni decembrie 2021. În toate sectoarele Capitalei au fost amenajate locuri de distracție pentru copii și maturi.
Societate
Direcția Generală Asistenţă Socială și Sănătate din Chișinău are un nou șef