Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Percheziții la domiciliul șefului oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău

Ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI și procurorii anticorupție au descins la domiciliul șefului Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Ciocana.
Sputnik
CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. La această oră au loc percheziții la domiciliul procurorului șef al oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec. Ea a precizat că detalii depres perchezițiile efectuate va oferi mai târziu.

Presa scrie, cu referire la surse, că ar fi vorba de acțiuni într-un dosar penal intentat pe numele lui Igor Popa pentru îmbogăţire ilicită.

Șeful oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa, a fost procuror general adjunct în perioada guvernării PDM.
Şi-a început activitatea la 25 de ani în calitate de anchetator în Procuratura sectorului Râşcani al Capitalei. Din 2002 până în 2010 a ocupat mai multe funcţii importante în Secţia exercitare a urmăririi penale pe cauze excepţionale a Procuraturii Generale, ajungând şeful subdiviziunii.
Popa a mai fost și procuror pentru misiuni speciale din cadrul Procuraturii Generale.
Societate
Procurorii cer arest preventiv pentru fostul director al întreprinderii „Metalferos”