Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Militarii ies în stradă: Acces restricționat pe șoseaua Hâncești din Capitală

Formațiunile instituțiilor de forță, participante la parada militară cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, vor desfășura mâine primul antrenament comun.
Sputnik
CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Timp de trei zile va fi restricționat accesul pe șoseaua Hâncești din Capitală. Decizia a fost luată în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august.
”În legătură cu desfășurarea antrenamentelor, în perioada 17-19 august, în intervalul orelor 7:00-12:00, accesul transportului auto pe tronsonul șoselei Hâncești, cartierul Telecentru, va fi restricționat”, este menționat într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării.
Potrivit instituției, repetițiile vor avea loc pe tronsonul de sub podul din cartierul Telecentru al Capitalei.
Republica Moldova
FOTO: Cum se pregătește Armata Națională pentru parada de Ziua Independenței
Precizăm că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat în data de 23 iulie decretul privind desfășurarea paradei militare cu prilejul aniversării a 30-a de la proclamarea independenței țării. Astfel, conform documentului, Guvernul va asigura pregătirea și desfășurarea paradei militare din 27 august.