Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a semnat decretul privind demisia lui Andrei Spînu

Președintele țării a semnat ieri decretul privind demisia lui Andrei Spînu din funcția de secretar general al Aparatului Președintelui.
Sputnik
CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. Maia Sandu a semnat luni decretul privind demisia lui Andrei Spînu din funcția de secretar general al Aparatului Președintelui, după ce, acesta a ocupat fotoliul de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, în Guvernul condus de Natalia Gavrilița.
Decretul privind demisia lui Andrei Spînu
În urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, Andrei Spînu a ocupat fotoliul de deputat în fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate. Ulterior, s-a regăsit în garnitura Guvernului Gavrilița.
Republica Moldova
Detalii din biografia lui Andrei Spînu, noul Secretar general la Președinție
Andrei Spînu s-a născut pe data de 10 iunie 1986 și este căsătorit, potrivit datelor pe care le-a menționat pe Facebook.
Andrei Spînu și-a început în 2018 studiile de masterat în Științe politice la Harvard Extension School. În 2015 - 2016 a fost ministru adjunct al Tineretului și Sportului.
Andrei Spânu a deținut funcția de Secretar General al Guvernului Sandu în anul 2019.