Accidente

Bătut până la moarte de către un bărbat la Briceni: Ce spune poliția

Un bărbat de 61 de ani a murit după ce a fost bătut crunt de către un alt bărbat. Acesta s-a stins din viață acasă la concubina sa după ce a refuzat de îngrijiri medicale.
Sputnik
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. A fost luat la bătaie de către un bărbat, iar din cauza traumatismelor primite a murit în scurt timp. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni Svetlana Talpă, un bărbat de 61 de ani a fost bătut de către un alt bărbat de 42 de ani în centrul satului Hlina, raionul Briceni.
Societate
Un adolescent, găsit mort pe terenul sportiv al unei școli din Găgăuzia
Cazul a avut loc luni seara, în jurul orei 19:00. După bătaie, victima s-a dus de sine stătător acasă la concubina sa și a refuzat îngrijirile medicale, iar în noaptea de marți, în jurul orei 02:00, el s-a stins din viață. Corpul neînsuflețit al bărbatului de 61 de ani a fost dus la expertiza medico-legală, unde urmează să se stabilească cauza exactă a decesului.
Agresorul a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Potrivit poliției, el și-a recunoscut integral vina. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar acum stabilesc toate circumstanțele celor întâmplate.