Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră! Noi schimbări la traversarea frontierei - hotărârea Comisiei Sănătate Publică

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică s-a reunit în ședință și a adoptat o nouă hotărâre care prevede inclusiv schimbări la traversarea frontierei de stat. Iată care sunt acestea.
Sputnik
CHIȘINĂU, 18 iul - Sputnik. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a hotărât să abroge complet prevederile privind traversarea frontierei de stat care au fost adoptate pe 29 aprilie 2021 și să instituie noi reguli. Acestea vor intra în vigoare începând de luni, 19 iulie. 
Potrivit noilor prevederi, lista ţărilor, încadrate în zona roșie și zona verde, va fi actualizată o dată la 7 zile, în ziua de vineri, şi va intra în vigoare în ziua de luni a săptămânii următoare. Anterior aceasta era actualizată o dată la 14 zile. 
Lista va fi publicată pe paginile web oficiale ale Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecției Sociale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene şi Agenției Naţionale pentru Sănătate Publică.
Societate
Noi schimbări importante: Comisia Națională de Sănătate Publică a adoptat o nouă hotărâre
Societate
Noi reguli anti-COVID în Moldova: Cum se vor organiza nunțile și cumetriile
Se stabilesc excepţii pentru următoarele categorii de persoane, în cazul în care nu prezintă semne clinice de infecţie respiratorie sau stare febrilă:
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova