Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chișinău: Adresele unde vor staționa punctele mobile de vaccinare

Cele două puncte mobile de vaccinare din Capitală își continuă itinerarul. Și astăzi chișinăuienii se vor putea vaccina în autobuz sau în troleibuz.
Sputnik
CHIȘINĂU, 6 iul - Sputnik. Începând cu ora 10:00, chișinăuienii care vor să se vaccineze împotriva coronavirusului o pot face în continuare la punctele mobile de vaccinare.
Societate
Un bărbat a murit după administrarea celei de a doua doze de vaccin Moderna
Troleibuzul și autobuzul special amenajate pentru imunizarea populației își continuă itinerarul. Astfel, astăzi, 6 iulie, troleibuzul se va afla în sectorul Buiucani, pe strada Alba Iulia, în preajma stației terminus.
Totodată, autobuzul se va deplasa în comuna Stăuceni, pe strada Grătiești/strada Studenților, Stația Veche. Cele două puncte mobile de vaccinare vor activa până la ora 18:00.
Primăria municipiului Chișinău informează că cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte mobile de vaccinare până la sfârșitul lunii iulie.
Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova