Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce să faci în weekend în Chișinău: Lista evenimentelor organizate de Primărie

Municipalitatea organizează în acest weekend mai multe concerte în aer liber. Evenimentele au loc în cadrul proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”.
Sputnik
CHIȘINĂU, 18 iun - Sputnik. Sâmbătă și duminică, autoritățile locale din Capitală organizează diverse manifestări cultural-artistice în aer liber. Concertele se vor desfășura între orele 10:00 și 14:00.
Societate
Datorită lor, nu ne înecăm în deșeuri: Cum e să lucrezi gunoier în Moldova
Astfel, fiecare poate alege între: programe de muzică populară, concerte cu muzică din creața compozitorilor autohtoni în interpretare corală a colectivelor de copii, muzică corală și romanțe, programe de dansuri, inclusiv populare, recitaluri de poezie, expoziții cu lucrări din creația copiilor, ateliere, master class, dar și alte activități interactive. 
Totodată, doritorii pot asista la manifestări cu genericul „Duminica Mare”, care vor avea lor sâmbătă, în scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei - Sfânta Amintire" din str. Miron Costin, sectorul Râșcani, iar duminică evenimentul se va desfășura în Parcul „Alunelul”, sectorul Buiucani.
Sâmbătă, 19 iunie:
Duminică, 20 iunie:
Autoritățile îndeamnă participanții la evenimente să respecte măsurile de protecție împotriva noului coronavirus. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova