Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident terifiant la Râșcani: mașină de lux, strivită

O mașină de lux a fost făcută piftie pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje ale poliției și ai salvatorilor care au intervenit la descarcerare.
Sputnik
CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Kiev și Aeroportului din  sectorul Râșcani (Râșcanu) al municipiului Chișinău.
Politică
Sandu, despre declarația lui Putin privind statutul Transnistriei
Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că la ora 17:45 Dispeceratul SSTCR a Departamentului de Poliție municipiului Chișinău a fost anunțat prin Serviciul 112 ca la intersecția străzilor Kiev și Aerodromului a avut loc un accident rutier. Imediat la fata locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere Chișinău. Ajunși acolo, polițiștii au stabilit ca un automobil de model Craysler, condus de un bărbat 30 ani, a pierdut controlul mașinii și aceasta s-a a intrat într-un pilon electric.
Impactul a fost unul puternic, astfel că șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar fără a fi transportat la spital. Pe caz a fost inițiată o ancheta pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-a produ accidentul.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova