Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Judecătorul prins în flagrant cu mită, trimis în judecată: Ce spun procurorii

Magistratul de la Judecătoria Chișinău, reținut acum două luni în flagrant cu mită, împreună cu cel care i-a oferit banii, vor compărea pe banca acuzaților. Despre aceasta anunță Procuratura Generală.
Sputnik
CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Procuratura Anticorupție a finalizat și expediat astăzi în judecată dosarul de învinuire a celor doi inculpați pentru trafic de influență. Este vorba despre un magistrat de la Judecătoria Chișinău și un om de afaceri.
Societate
Judecător reținut în flagrant pentru acțiuni de corupție
Într-un alt episod, potrivit informațiilor oferite de Procuratură, judecătorul a declarat că are influență asupra procurorilor și a pretins de la conducătorul aceleiași firme o mie de dolari pentru a interveni la adoptarea unei decizii într-un proces penal.
La solicitarea Procuraturii Anticorupție, magistratul a fost suspendat provizoriu din funcție, până va fi emisă o hotărâre definitivă în cauza penală în care este vizat. Fiind audiați de procurori, omul de afaceri a recunoscut parțial faptele incriminate, iar magistratul a respins acuzațiile, refuzând să facă declarații. În prezent, ambii inculpați sunt cercetați în libertate.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova