Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De mâine oamenii se pot vaccina în troleibuz: Care este graficul

Punctele mobile de vaccinare din municipiul Chișinău vor fi lansate mâine în PIața Marii Adunări Naționale.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 mai - Sputnik. Cele două unități de transport public, transformate în puncte mobile de vaccinare vor porni de mâine pe străzile din Chișinău. Evenimentul de lansare va fi mâine la ora 11:00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Ion Ceban spune că pentru a fi mai uşor identificate, pe troleibuz şi autobuz au fost lipite autocolante cu mesaje în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Ceban anunță de când vor fi activate punctele mobile

„În prezent și habitaclul unităților de transport este amenajat, astfel ca să corespundă cerințelor unui punct de imunizare. Troleibuzul va staționa, conform unui grafic în locuri prestabilite în toate sectoarele din municipiu, iar autobuzul va merge și în suburbii”, scrie Ceban.

Potrivit acestuia, în aceste unități mobile de vaccinare vor activa echipe medicale, care vor asigura imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de serviciu în baza actelor de identitate. Primarul mai anunță că vineri, începând cu ora 09:00, împreună cu Ministerul Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale, municipalitatea va organiza și un maraton al vaccinării.
Evenimentul va fi lansat la Palatul Republicii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova