Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tot mai puține cazuri noi de COVID-19, dar și decese: Datele Ministerului Sănătății

Alte 65 de cazuri noi au fost confirmate de către analizele de laborator. Totodată, luni, 24 mai, cinci bolnavi au fost răpuși de noul coronavirus. Cea mai tânără victimă este un băiat de 21 de ani care suferea și de cancer.
Sputnik

CHIȘINĂU, 24 mai - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că alte 65 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate în țara noastră. Din totalul de cazuri, doar unul este de import și anume din Portugalia. Conform datelor oficiale, luni, 24 mai, au fost efectuate 2 723 de teste, dintre care 947 de teste rapide.

Cozi infernale la vaccinare: 4000 de persoane imunizate în 54 de ore

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 254 741. 

Totodată, Ministerul Sănătății a precizat că, din totalul de cazuri înregistrate astăzi, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus doar un asistent medical.

Numărul de decese a ajuns la 6 080, iar astăzi s-au stins din viață alți cinci bolnavi. Este vorba despre patru bărbați și o femeie cu vârstele cuprinse între 21 și 74 de ani. Cea mai tânără victimă este un băiat de 21 de ani care suferea și de cancer. 

Datele mai arată că în prezent 111 pacienți sunt în stare extrem de gravă, iar 16 sunt conectați la aparate de ventilare artificială. 

Totodată, alte 196 de persoane s-au vindecat de noul virus. În total, 246 766 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Cu forme ușoare ale bolii se tratează la domiciliu 1 158 de persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova