Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PAS rămâne fără un candidat: Cine va veni în locul Natei Albot

Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate va prezenta în scurt timp un nou candidat pe lista pentru alegerile parlamentare anticipate.
Sputnik

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. După ce a rămas fără candidatul numărul 8 de pe lista pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Partidul Acțiune și Solidaritate va propune un nou nume. Deocamdată nu se cunoaște cine este, însă președintele PAS, Igor Grosu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că după ședința Consiliul Politic Național al PAS, care va lua act de decizia Natei Albot de a se retrage de pe lista partidului, ”va prezenta modificările corespunzătoare la Comisia Electorală Centrală”.

„Regretăm foarte mult aceste atacuri asupra Natei Albot. Nata este o luptătoare, un om curajos. Cei care recurg la astfel de atacuri își arată slăbiciunea și frica. Anume cu mâinile lor a fost construit sistemul corupt și mafiot din țara noastră. Ei vor răspunde foarte curând în fața legii - în vremurile bune”, scrie Grosu pe pagina sa de Facebook.

Politolog: De ce partidul lui Năstase a pierdut teren în fața formațiunii PAS
De precizat, Nata Albot, care figura cu numărul 8 pe lista PAS pentru alegerile parlamentare anticipate a anunțat aseară că se retrage. Asta după ce în spațiul public a apărut o informație precum că ar fi fost implicată într-un dosar privind deținerea de droguri.

Aceasta susține că nu e consumatoare de droguri, iar pachetul de țigări, unde era și marijuana, „l-a luat din greșeală dintr-un local din Capitală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova