Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vasile Năstase și Petru Burduja, invitați la centrul de presă Sputnik Moldova - Video

Vineri, 14 mai, se va desfășura o nouă rundă de discuții live la Centrul de presă Sputnik Modlova. Invitații sunt deputații în Parlamentul Republicii Moldova Petru Burduja din partea PSRM și Vasile Năstase din Partea PPDA.
Sputnik

CHIȘINĂU, 14 mai - Sputnik. Oaspeții ediției din 14 mai ai Platformei de dialog din Centrul de presă al Agenției de Presă și Radio Sputnik Moldova sunt deputații Petru Burduja și Vasile Năstase.

În cadrul evenimentului, vor fi puse în discuție reușitele actualei componențe a Parlamentului Republicii Moldova, precum și șansele pe care acesta le-a avut, dar nu le-a valorificat, în vederea îmbunătățirii situației în țară.

Premierul interimar Aureliu Ciocoi, invitat vineri la Centrul de Presă Sputnik Moldova

De asemenea, pornind de la agenda actuală a țării, vor fi puse în discuție sarcinile care vor sta în fața Parlamentului ce urmează să fie ales în cadrul scrutinului anticipat pe data de 11 iulie 2021.

Evenimentul va fi difuzat live pe rețelele de socializare și pe site-ul sputnik.md începând cu ora 16:00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova