Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesajul lui Igor Dodon de Ziua Victoriei

Liderul socialiștilor Igor Dodon a venit cu un mesaj cu prilejul Victoriei împotriva nazismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Sputnik

CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Igor Dodon a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a remarcat că este important să păstrăm vie memoria eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei. 

„Este de datoria noastră să ne amintim de eroismul milioanelor de oameni care și-au sacrificat viețile pentru libertatea noastră și pentru un cer pașnic. Nimeni nu-i uitat, nimic nu se uită!”, a menționat liderul socialiștilor. 

Igor Dodon a menționat că a participat la marșul „Regimentul Nemuritor” din Chișinău, împreună cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, alături de mii de persoane care au cinstitu memoria celor care au participat la război.

Mesajul lui Igor Dodon de Ziua Victoriei

„Deputați ai parlamentului, reprezentanți ai corpului diplomatic și ai asociațiilor obștești, mii de simpatizanți de-ai noștri au mers în marș festiv, majoritatea purtând portretele strămoșilor lor, care au luptat pentru Victoria noastră comună”, a scris președintele PSRM.

Coloana a pornit din Piața Marii Adunări Naționale la ora 10:00. Acțiunea a fost organizată de Comitetul Național de Coordonare a Victoriei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova